Udstyr

Tovbanen er en utrolig simpel konstruktion. Den består af 2 reb af 300 meters længde, et opstramningssystem, en bremse og seletøj. Rebene er gjort fast uafhængigt af hinanden.

Rebene

DynaOne HS – er en af de stærkeste liner på markedet. Linen er med sin konstruktion, og Heat Set, en naturlig afløser for stålwiren, en vægtfylde på 0,96 gør at linen flyder i vand, og vejer som minimum 10 gange mindre end en tilsvarende længde i stålwire. Vi benytter en 8 mm line med splejsninger i enderne og med en brudstyrke på 7,5 ton.

DynaOne Heat

 
Opstramning
 
Opstramningen er lavet af to 60 meter lange 12 mm Dyneema reb. Der er lavet en enkel udveksling, hvilket er nok til, at en mand kan stramme rebene op.
 
Bremse
 
Over tovbanen er der spændt et reb på tværs. Fra dette reb er der bundet 2 elastikker og 2 dynamiske reb ned til to Zip Line Brakes. Elastikkerne er noget kortere end de dynamiske reb. Når man kører ind i bremsen, begynder elastikkerne at bremse en. Skulle det ske, at elastikkerne bliver trukket helt ud, begynder de dynamiske reb at bremse en. Det giver en dejlig blød landing.
 
Seler
 
Selerne består af en almindelig klatresele, 2 stropper og 2 ruller. Alt af mærket Kong, som vi selv forhandler. Til kraftige personer og børn benytter vi helkropsseler.
 indiana01zip_evo_03gogo01Fuldkropssele Petzl